Maasstad Faunabeheer, Tel: +31(0) 611 06 11 10
Voor vrijblijvend advies, neem contact op! +31(0) 6 11 06 11 10

Bedwantsen bestrijden, Muizenbestrijding en Wespennest verwijderen & Verdelgen in Krimpen aan den Ijssel

.

Wespennest verwijderen in Krimpen aan den Ijssel?

Wespen zijn in het voorjaar al actief. Omstreeks april zoekt de koningin een geschikte plaats om een nest te maken. Bij voorkeur een spouwmuur of een plekje in de grond. De koningin verzamelt stukjes hout en vermaalt dit met speeksel tot een papierachtige substantie waar ze een nest van bouwt. In dit nest legt ze eitjes. Uit de eitjes komen werksters. De werksters nemen het werk van de koningin over. In de zomermaanden worden nieuwe koninginnen geboren. Aan het einde van de zomer legt de koningin onbevruchte eitjes. Uit deze eitjes komen mannetjes die met de jonge koninginnen paren. De nieuwe koninginnen vliegen uit en zoeken een beschutte plaats om te overwinteren. De rest van de kolonie sterft in het najaar uit. In het voorjaar bouwt de koningin weer een geheel nieuw nest.

Bedwantsen Verdelgen of bestrijden in Krimpen aan den Ijssel?

Dit ongedierte heeft twee doelen: zich voeden en zich voortplanten. Ze leven van het bloed van mensen of met dat van warmbloedige dieren. Bij een plaag valt op dat de meesten zich in bedden verschansen. In een bed kunnen ze namelijk toeslaan wanneer ze maar willen. Als een bedwants bloed opzuigt, kan hij drie keer zo groot (en rond) worden. Het duurt ongeveer vijf tot tien minuten tot hij klaar is met zijn maaltijd.

Muizen bestrijding in Krimpen aan den Ijssel?

Muizen zijn na de mens het meest voorkomende zoogdier op aarde. In Nederland leven ongeveer 15 soorten. Behalve de huismuis is de rest van de soorten beschermd. Bestrijding van de bosmuis en veldmuis is onder bepaalde omstandigheden mogelijk. De huismuis leeft zowel in kleine als grote groepen met een eigen territorium. De huismuis weegt 14-20 gram. Een volwassen muis is tussen de 7 en 10cm lang. De draagtijd van huismuizen bedraagt 21 dagen met 5 tot 8 jongen per nest. De zoogperiode bedraagt 3 weken, de jongen zijn na 2 maanden geslachtsrijp en ze worden gemiddeld 1 jaar oud. De huismuis is een alleseter met een duidelijke voorkeur voor granen, peulvruchten en noten. Huismuizen zijn vooral ’s nachts actief.

Stuur ons een WhatsApp Bel direct
× Hoe kunnen we je helpen?