Maasstad Faunabeheer, Tel: +31(0) 611 06 11 10
Voor vrijblijvend advies, neem contact op! +31(0) 6 11 06 11 10
Mollen bestrijden

Mollen bestrijden

Mollenbestrijding is vaak noodzakelijk om grote schade aan uw tuin, sportveld of bestrating te stoppen. Mollen zijn vaak ongewenst omdat zij schade aanrichten in de vorm van molshopen en molsrichels. Mollen hebben gemiddeld een woongebied van vierhonderd vierkante meter. De mol leeft ondergronds. Elke mol heeft zijn eigen territorium, bestaande uit gangenstelsels. Hun graafsnelheid kan oplopen tot wel vier meter per uur. Een mol kan zich met 8 kilometer per uur door zijn gangenstelsel verplaatsen. Een mol graaft twee soorten tunnels. Een oppervlakkige gang ook wel jaargang of mollenrit genoemd. Deze gang ligt net onder de oppervlakte. Een mol graaft ook diepe gangen die ongeveer tien tot veertig centimeter diep liggen. Deze gangen zijn niet zichtbaar, maar hebben waar de grond omhoog wordt gewerkt molshopen tot gevolg.

Maasstad Faunabeheer zal samen met u bekijken welke vorm van bestrijding van mollen het meest geschikt is. Wij bestrijden mollen vakkundig met mollenklemmen of met Fosfine tabletten.

Het bestrijden van een mol met klemmen duurt ongeveer drie dagen en bestaat uit minimaal twee bezoeken. Tijdens het eerste bezoek worden de mollenklemmen geplaatst. Bij het tweede bezoek wordt de mol uit de klem verwijderd. De klemmen worden verwijderd en de molshopen worden netjes vlak getrokken

Het bestrijden van mollen met tabletten gaat het snelst. De tabletten worden in de gangen gestoken en alle molshopen worden glad getrokken. De tabletten gaan door vocht dat in de grond zit reageren en produceren voor de mol dodelijk gas. De aanwezige mollen zullen direct sterven.

Mollen bestrijden kost €149,- inclusief btw. Er zijn geen bijkomende kosten!

Insecten
Insecten

Gelukkig hebben we bij Maasstad Faunabeheer genoeg middelen voor de bestrijding van onder andere bijen, wespen en hommels.

Zoogdieren
Zoogdieren

Bij Maasstad Faunabeheer weten wij raad bij de bestrijding van onder andere konijnen, ratten, muizen en mollen.

.

Stuur ons een WhatsApp Bel direct
× Hoe kunnen we je helpen?