Maasstad Faunabeheer, Tel: +31(0) 611 06 11 10
Voor vrijblijvend advies, neem contact op! +31(0) 6 11 06 11 10
Spinnen bestrijden

Spinnen
Er zijn veel mensen die angst hebben voor spinnen. Waar sommige mensen geen probleem hebben met de aanwezigheid van spinnen, kunnen anderen één spin al niet verdragen. Spinnen in huis of uw bedrijf kunnen bijzonder hinderlijk zijn. Ze houden zich graag op in warme, donkere, nauwe ruimten, zoals kieren in muren, hoeken, ventilatieopeningen en onder dakranden. Andere soorten blijven liever buiten en weven daar hun spinnenweb. Spinnen zijn meestal hinderlijk vanwege de spinnenwebben die zij weven.

Spinnen in Nederland
In Nederland komen ongeveer 650 spinnensoorten voor. Ze komen voor in vele verschillende kleuren en afmetingen, maar zijn eenvoudig te herkennen aan hun 8 poten.

Veel voorkomende spinnensoorten zijn de gewone huisspin – spin die in huis het meest voorkomt, Trilspin of Kelderspin, Wolfspin, Zakspin, meestal lichtgeel, grijs of groen van kleur; waarschijnlijk verantwoordelijk voor de meeste spinnenbeten die binnen plaatsvinden!

Spinnenbestrijding en spinnen weren
Professionele spinnenbestrijding en spinnenwering is belangrijk voor bedrijven die hun pand graag vrij willen houden van spinnenwebben, mensen met een grote angst voor spinnen en om een grote of terugkerende besmettingen te beheersen.
Onze bestrijdingstechnici van Maasstad Faunabeheer kunnen voor u beoordelen of er sprake is van een spinnenplaag zodat wij u een effectieve en gerichte behandeling voor uw woning of bedrijf kunnen aanbieden .

• Appartement: op aanvraag
• Tussenwoning: op aanvraag
• 2 onder 1 kap woning: op aanvraag
• Bungalow: op aanvraag
• Villa: op aanvraag
• Bedrijfspand op aanvraag

Voordeel
Bij een gelijktijdige behandeling van twee woningen of meer in de zelfde straat, een korting van € 5,- per woning.
Bij vier woningen of meer in de zelfde straat een korting van € 10,- per woning.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Insecten
Insecten

Gelukkig hebben we bij Maasstad Faunabeheer genoeg middelen voor de bestrijding van onder andere bijen, wespen en hommels.

Zoogdieren
Zoogdieren

Bij Maasstad Faunabeheer weten wij raad bij de bestrijding van onder andere konijnen, ratten, muizen en mollen.

 

Stuur ons een WhatsApp Bel direct
× Hoe kunnen we je helpen?