Maasstad Faunabeheer, Tel: +31(0) 611 06 11 10
Voor vrijblijvend advies, neem contact op! +31(0) 6 11 06 11 10
Wespen bestrijden

Wespen Bestrijding

Wespen zijn in het voorjaar al actief. Omstreeks april zoekt de koningin een geschikte plaats om een nest te maken. Bij voorkeur een spouwmuur of een plekje in de grond. De koningin verzamelt stukjes hout en vermaalt dit met speeksel tot een papierachtige substantie waar ze een nest van bouwt. In dit nest legt ze eitjes. Uit de eitjes komen werksters. De werksters nemen het werk van de koningin over. In de zomermaanden worden nieuwe koninginnen geboren. Aan het einde van de zomer legt de koningin onbevruchte eitjes. Uit deze eitjes komen mannetjes die met de jonge koninginnen paren. De nieuwe koninginnen vliegen uit en zoeken een beschutte plaats om te overwinteren. De rest van de kolonie sterft in het najaar uit. In het voorjaar bouwt de koningin weer een geheel nieuw nest.

Zo vroeg mogelijk bestrijden voorkomt veel ongemak. Bij de meeste wespennesten zie je alleen de vliegopening. Het dichtstoppen van deze vliegopening heeft geen zin. Wespen zoeken of knagen een nieuwe vliegopening. Een wespennest kan in één seizoen wel vijfduizend wespen voortbrengen. Een wespensteek is zeer pijnlijk en kan zelfs gevaarlijk zijn. Het bestrijden van wespen is daarom een taak voor een deskundige. Onze bestrijdingstechnicus draagt speciale kleding voor de veiligheid en gebruikt effectieve middelen om het wespennest te bestrijden. De kosten voor een effectieve bestrijding zijn laag en wij geven 100% garantie op de wespenbestrijding.

Een wespennest bestrijden kost 85,- euro all-in (Incl. BTW). Absoluut geen verborgen kosten. Sterker nog we geven één seizoen garantie op het behandelde nest!

Insecten
Insecten

Gelukkig hebben we bij Maasstad Faunabeheer genoeg middelen voor de bestrijding van onder andere bijen, wespen en hommels.

Zoogdieren
Zoogdieren

Bij Maasstad Faunabeheer weten wij raad bij de bestrijding van onder andere konijnen, ratten, muizen en mollen.

 

Stuur ons een WhatsApp Bel direct
× Hoe kunnen we je helpen?